Thursday, May 13, 2010

sengal2;

bukan sengal2 otak. tp sengal2 satu badan. hehe

lame dah xjog. once jog macam nk tercabut kaki. but what im surprised of yesterday's jog session, berjaye jog 20minutes non stop, which usually 10min da pancit. haha. maybe keazaman yang tinggi sebab da lame xjog and makin gemok membuatkan rase berkobar-kobar untuk mengerakkan tulang2 pelvis dan lemak2 disekitar kawasannye. :D

i was thinking to join in any gym class, memandangkan schedule jog sangat2 susah untuk ditepati. (hujan petang, balik keje mlm and etc) but finding a cheap gym is not as easy as ABC. sume pon mengenakan bayaran RM1K ke atas untuk one time fees ke ape tah. im not sure. so if anyone got a nice, cheap (more to affordable act), please let me know. or else, tiap2 ari bt situp and cycle kt atas tilam je la. haha

sekarang tengah berusaha untuk mengurangkan berat badan secare sehat. maybe sume akan cakap, "biasela perempuan semua rase diri tu gemok", tp hakikatnye, memang saye da makin berisi. tak gemok, makin bertambah berat je. haha.

make, sempena Thomas Cup dan Piala Dunia 2010 ini, marilah bersukan untuk memajukan diri dan negara anda! go go MALAYSIA!

2 comments:

Nash™ said...

bukankah gemuk itu comel? ;)

kltravelguide said...

you could try heading to the new Fitness Centre gym in Ave K, KL =)